Poilitiattest for nye trenere/Lagledere aldersbestemt

Postet av Christian Bryhn den 13. Apr 2018

SLIK SØKER DU OM POLITIATTEST

1: Last ned det vedlagte dokumentet til din PC og skriv inn fullt navn og fødselsnummer. Dersom du ikke allerede har programvare på din PC som kan skrive i PDF-filer så anbefaler jeg Foxit Reader som er helt gratis. Det kan du laste ned her. Last inn PDF-filen i dokumentet, velg "Typewriter" i toppmenyen og skriv inn navn og personnummer. Lagre den nye filen og du er klar til å søke. 

 

Du kan også skrive ut, fylle inn manuellt og scanne eller ta et bilde dersom du ønsker det, så lenge du har et digitalt bilag som kan legges inn under punkt 2.

 

2:Gå til https://attest.politi.no/ og logg inn med MinID. Under "formål" velger du Frivillig organisasjon.

 

3: Når søknaden er motatt skal den vises frem for styrets utpekte representant. Dette er Damir Cokovic som kan nås på dami-c@online.no for avtaling av tid for fremvisning. NB! Styret skal ikke beholde søknaden, den skal kun vises frem og blir selvfølgelig behandlet konfidensiellt.

 

Styret har fått lister over alle lagledere og trenere i gruppene. Men, dersom det er faste hjelpetrenere skal disse også levere attest. Vi ber om at alle lagledere sender Navn og epostadresse på hjelpetrenere til hovedstyret slik at vi kan sende ut skjema til dem også.

 

Vi ber også om at laglederne så langt som mulig koordinerer fremvisningen av attestene. Dette kan gjøres ved at det avtales en trening hvor alle tar med attester og Damir eller undertegnede møter opp for avkrysning på listen.

 

Vi ber alle om og prioriterer dette slik at innhentingen kan fullføres så snart som mulig. Ved eventuelle spørsmål, ta kontakt med meg.


Mer info finner du under denne linken

  https://www.idrettsforbundet.n...


Med Vennlig Hilsen

Roger Grafsrønningen

Leder Ellingsrud Idrettslag


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline